fbpx

Mennyibe kerül egy weboldal?

Árak

Weboldalkészítés árai

Az árak csomagokba sorolásával az a célom, hogy fel tudd mérni nagyvonalakban, mennyi anyagi- és időbefektetést fog Tőled igényelni a weboldalad, ha velem készítteted el. A következő felsorolás nem minősül árajánlatnak, hiszen az egyedi igényeid mindig eltérhetnek az itt felsoroltaktól. Ezért a közös munkánkat MINDIG egy hosszabb telefonos konzultációval kezdjük, ami ingyenes, és előre egyeztetett időpontban történik. Erre alapozva küldöm majd el Neked a pontos árajánlatomat.

Weboldal csomagok

részletek

Weboldal üzemeltetési árak

Az előfizői csomagok lehetőségét azért tartom fontosnak, mert ezáltal weboldalad folyamatosan megkapja azokat az alap “ellátásokat”, amitől hosszú éveken át nem csak hogy működőképes marad, de egyre több látogatót/vevőt/ügyfelet hoz majd Neked. Vagyis ne csak akkor nyúljunk hozzá, amikor már hibásan működik, vagy teljesen leáll, és a javítása akár napokig is eltarthat. Kattintás után három különböző csomag közül választhatsz.

Havi előfizetéses csomagok

részletek

Webfejlesztés további árai

Ha nem egy konkrét weboldal elkészítésének, vagy üzemeltetésének áráról szeretnél információkat kapni, akkor az "egyebeket" itt találod meg.

Egyéb webfejlesztési árak

részletek

Weboldaltulajdonosok szerint...

Vélemények

Szamosfalvi Bernadett
Szamosfalvi Bernadett
tallianoptika.hu
Tovább olvasom
Imádtam a közös munka minden percét!! Csilla nagyon hamar ráérzett, hogy milyen irányba szeretnék tartani, és a kérdéseivel több homályos pontra is felhívta a figyelmemet! Nagyon igényes és felhasználóbarát honlapunk lett, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️
Pékné Szeitz Melinda
Pékné Szeitz Melinda
lelekbonbon.hu
Tovább olvasom
Csillával az elmúlt időszak miatt végig online tartottuk a kapcsolatot, hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. A "hozott" anyagból esztétikus és minden szempontból praktikus oldal készült a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve .Ha valamit laikusként nem értettem elmagyarázta, ez nekem sokat jelentett a folyamat közben.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm Csilla! 🙏
Farkas Zsuzsa
Farkas Zsuzsa
hoppajoga.hu
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom a munkádat, a kreativitásod és az eszed. Hogy mersz és tudsz gondolkodni. Olyan régóta kerestem valakit, aki ezt tudja.Köszönöm, hogy visszaadtad a hitem a webesekbe. 2020 nagy ajándéka vagy nekem!
Елена Владимировна
Елена Владимировна
ballaelena.com
Tovább olvasom
Megbízható és precíz munka! Csilla legnagyobb figyelemmel tekinti az ügyfél elképzeléséit és igényeit, sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Nagyon elégedett vagyok saját weboldallal.
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
spinetrainergodollo.hu
Tovább olvasom
Köszönöm Csillának, hogy az elképzelésemnek megfelelő weboldalt készített! Gyorsan, pontosan, korrektül dolgozik. Meg tudja oldani a nem informatikus felhasználó problémáit is, könnyen kezelhetővé téve az oldalt. Csak ajánlani tudom!
Előző
Következő

Weboldalra van szükséged?

Miért én?

VERSENYKÉPES weboldaladhoz hozzásegítő email-ek

Érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő

Fenti gombra kattintással elfogadom a weboldal Adatkezelési szabályait.