Választhatnál egy nagy céget, vagy egy néhány fős kisvállalkozást a sok száz hozzáértő webfejlesztő közül. De talán valami hiányozni fog belőlük… Nem tudod pontosan, hogy mi… De valahogy egyik sem az IGAZI… Miért lehet ez az érzésed?

Elmondom😉

Mert HOZZÁÉRTÉST “szerezni” mindig csak idő  és pénz kérdése. Kb. mindent meg lehet tanulni… És aztán mindezt a szakértelmet be is lehet csomagolni egy kívánatos marketingbe.

Viszont HOZZÁÁLLÁST, MENTALITÁST “szerezni” már nehezebb. Ez az a “tudás”, amikor ügyfélként Te azt érzed, hogy “igen, ez pont AZ, amit kerestem”. Ez az, amit ritkán tapasztalunk meg ügyfélként, ugye?

Ezért én ezt a – talán kicsit megfoghatatlan – érzést tűztem ki magamnak célul. Hogy Te mindig ÚGY érezd Magad. Hogy már első alkalommal is azt érezd: IGEN, EZ KELL NEKEM.

De honnan tudhatom én, hogy mi kell Neked?

Nevezhetjük beleérző képességnek, ráhangolódásnak, vagy aminek csak szeretnéd. Nem is ez a lényeg. Inkább elmondom, hogy MIÉRT fogod ezt érezni a munkámmal kapcsolatban🙂

Én gyerekkorom óta tanulom a SPORT által azt a hozzáállást, ami KITARTÓVÁ és ALÁZATOSSÁ tett. Ezért ha Te megtisztelsz engem azzal, hogy rám bízod honlapod elkészítését, akkor egy SPORTEMBER MENTALITÁSÁVAL fogsz találkozni.

Ezen “felül” pedig ANYA vagyok. Ami számomra felelősségvállalást és elköteleződést is jelent. És hogy ennek mi köze is van a mi üzleti kapcsolatunkhoz?

Én a hivatásomat úgy választottam, hogy azt negyedik gyermekemként tudjam szeretni. Mert akkor nem kérdés ezen a téren sem a FELELŐSSÉGVÁLLALÁSOM és az ELKÖTELEZŐDÉSEM.

Mindezek mellé a korábbi MARKETINGES, ÉRTÉKESÍTŐI és VEZETŐI tapasztalatom csak hab lehet a tortán. (Ha engem kérdezel, persze cukormentes hab😉) Ami nyilván nem sok webfejlesztőnél van meg ÍGY EGYBEN.

És ha összerakod, hogy a GYEREKEIM  és a SPORT mellett a webfejlesztés lett az én HIVATÁSOM, akkor már biztosan sejted, hogy az időbeosztásom eléggé feszesen alakul🙂 Ami Számodra csak egy dolgot jelenthet: a vállalt HATÁRIDŐKET BETARTOM, mert HATÉKONYAN dolgozom, hogy minden más fontos dolgomra maradjon időm.

De szerintem most már legyen elég ennyi belőlem🙂 Fókuszáljunk inkább a TE CÉLODRA! 

Ha elérkezettnek látod az időt, akkor TALÁLKOZZUNK az első és egyben ingyenes konzultációnkon (Skype-on vagy telefonon), ami után végre egy fontos lépéssel közelebb kerülsz a leendő WEBOLDALAD ELKÉSZÜLÉSÉHEZ!

Csilla vagyok. Honlapod Megalkotója.

💻💻💻💻
🙌

Weboldaltulajdonosok mondták

Weboldalra van szükséged?