fbpx

Weboldalra van szükséged?

Miért én?

Választhatnál egy nagy céget, vagy egy néhány fős kisvállalkozást a sok száz hozzáértő webfejlesztő közül. De talán valami hiányozni fog belőlük… Nem tudod pontosan, hogy mi… De valahogy egyik sem az IGAZI… Miért lehet ez az érzésed?

Elmondom!

Mert HOZZÁÉRTÉST “szerezni” mindig csak idő  és pénz kérdése. Kb. mindent meg lehet tanulni… És aztán mindezt a szakértelmet be is lehet csomagolni egy kívánatos marketingbe.

Az "Igen, ezt kerestem!" érzése...

Hozzáállás

Viszont HOZZÁÁLLÁST, MENTALITÁST “szerezni” már nehezebb. Ez az a „tudás”, amikor ügyfélként Te azt érzed, hogy „igen, ez pont AZ, amit kerestem”. Ez az, amit ritkán tapasztalunk meg ügyfélként, ugye?

Ezért én ezt a – talán kicsit megfoghatatlan – érzést tűztem ki magamnak célul. Hogy Te mindig ÚGY érezd Magad. Hogy már első alkalommal is azt érezd: IGEN, EZ KELL NEKEM.

Honnan tudom, hogy mire van szükséged?

Figyelem

Nevezhetjük beleérző képességnek, ráhangolódásnak, vagy aminek csak szeretnéd. Nem is ez a lényeg..

Inkább elmondom, hogy MIÉRT fogod ezt érezni a munkámmal kapcsolatban🙂


Én gyerekkorom óta tanulom a SPORT által azt a hozzáállást, ami KITARTÓVÁ és ALÁZATOSSÁ tett. Ezért ha Te megtisztelsz engem azzal, hogy rám bízod honlapod elkészítését, akkor egy SPORTEMBER MENTALITÁSÁVAL fogsz találkozni.

Mi lehet még fontos Neked?

Mentalitás

Ezen „felül” pedig ANYA vagyok. Ami számomra felelősségvállalást és elköteleződést is jelent. És hogy ennek mi köze is van a mi üzleti kapcsolatunkhoz?

Én a hivatásomat úgy választottam, hogy azt negyedik gyermekemként tudjam szeretni. Mert akkor nem kérdés ezen a téren sem a FELELŐSSÉGVÁLLALÁSOM és az ELKÖTELEZŐDÉSEM.

Mindezek mellé a korábbi MARKETINGES, ÉRTÉKESÍTŐI és VEZETŐI tapasztalatom csak hab a tortán! Hiszen nem sok webfejlesztőnél van meg ÍGY EGYBEN mindez.

És ami mindig kérdéses...

Határidő

Mivel a CSALÁD, a SPORT és a HIVATÁSOM háromszögében működik igazán jól az életem, ezért megtanultam az időbeosztásomat profin működtetni. Számodra ez egy igen ritka jelenséget eredményez:
Én a HATÁRIDŐKET BETARTOM.

HATÉKONYAN dolgozom, ezért jut időm minden fronton a helytállásra.

De szerintem most már legyen elég ennyi belőlem! Fókuszáljunk inkább a TE CÉLODRA!

Ha elérkezettnek látod az időt, akkor kattints az INGYENES KONZULTÁCIÓRA, hogy egy fontos lépéssel közelebb kerülj végre WEBOLDALAD ELKÉSZÜLÉSÉHEZ!

Csilla vagyok. Honlapod Megalkotója.

Weboldaltulajdonosok szerint...

Vélemények

Szamosfalvi Bernadett
Szamosfalvi Bernadett
tallianoptika.hu
Tovább olvasom
Imádtam a közös munka minden percét!! Csilla nagyon hamar ráérzett, hogy milyen irányba szeretnék tartani, és a kérdéseivel több homályos pontra is felhívta a figyelmemet! Nagyon igényes és felhasználóbarát honlapunk lett, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️
Pékné Szeitz Melinda
Pékné Szeitz Melinda
lelekbonbon.hu
Tovább olvasom
Csillával az elmúlt időszak miatt végig online tartottuk a kapcsolatot, hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. A "hozott" anyagból esztétikus és minden szempontból praktikus oldal készült a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve .Ha valamit laikusként nem értettem elmagyarázta, ez nekem sokat jelentett a folyamat közben.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm Csilla! 🙏
Farkas Zsuzsa
Farkas Zsuzsa
hoppajoga.hu
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom a munkádat, a kreativitásod és az eszed. Hogy mersz és tudsz gondolkodni. Olyan régóta kerestem valakit, aki ezt tudja.Köszönöm, hogy visszaadtad a hitem a webesekbe. 2020 nagy ajándéka vagy nekem!
Елена Владимировна
Елена Владимировна
ballaelena.com
Tovább olvasom
Megbízható és precíz munka! Csilla legnagyobb figyelemmel tekinti az ügyfél elképzeléséit és igényeit, sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Nagyon elégedett vagyok saját weboldallal.
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
spinetrainergodollo.hu
Tovább olvasom
Köszönöm Csillának, hogy az elképzelésemnek megfelelő weboldalt készített! Gyorsan, pontosan, korrektül dolgozik. Meg tudja oldani a nem informatikus felhasználó problémáit is, könnyen kezelhetővé téve az oldalt. Csak ajánlani tudom!
Előző
Következő

VERSENYKÉPES weboldaladhoz hozzásegítő email-ek

Érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő

Fenti gombra kattintással elfogadom a weboldal Adatkezelési szabályait.