fbpx

Íme az első lépés a weboldaladhoz

ingyenes konzultáció

Fontos

Beszéljünk róla

Ahelyett, hogy bármilyen sablonos kérdőívet kitöltenél, és én küldenék Neked válasz email-ben egy sablonos (személytelen) árajánlatot…

Legyen úgy, hogy beszélünk inkább róla!

Szánj rá kb. 30 percet, és megbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged.

Fontos ez a beszélgetés (bár ma már nem annyira divatos, tudom), mert így tudom VALÓBAN azt elkészíteni, amire a vállalkozásodnak MOST éppen szüksége van. És így tudjuk megbeszélni a távlati terveidet is, amikkel esetleg majd csak pár év múlva szeretnéd magasabb szintre emelni a vállalkozásodat.

Tehát ha komolyan gondolod ezt a „weboldalasdit”, és nem csak árajánlatok garmadát szeretnéd bekérni pár perc leforgása alatt, akkor a következő lépés, hogy választasz Magadnak egy alkalmas időpontot. Amikor füzet és ceruza társaságában csak erre tudsz figyelni (ahogyan én is teszem majd).

A beszélgetés ingyenes, és nem szükséges elköteleződnöd felém.

Viszont utána egy olyan személyre szóló árajánlatot fogsz kapni, aminek a tartalmát akkor már tisztán fogod érteni. És képes leszel majd mérlegelni, hogy menjünk-e tovább együtt.

Ügyfél

Vélemények

Emlékszem jó pár embertől próbáltam a weboldal létrehozásához ajánlatot kérni, de a Csillán kívűl mindenkinél megállt egy sablon kitöltésével ami számomra érthetetlen, hogy egy hozzá nem értő embertől hogyan várják el mit szeretne. Csilla módszere és hozzá értése jóval empatikusabb mint a versenytársaké. Nagyon örülök, hogy a Csilla mellett döntöttem, végig segítőkész volt és hála Neki egy remek weblap büszke tulajdonosa lettem amit ezúton is köszönök szépen mégegyszer! :)

A legjobb döntés volt Csillát megkérni, hogy készítse el a weboldalam. Precíz, megbízható, segítőkész, és még a humora is jó. 😀Nem mellesleg pedig maximalista. Amikor elmondtam hogy melyek a fontos szakmai szempontok az én részemről, szem előtt tartva ezeket a dolgokat rögtön jöttek a megoldásai, továbbá tippekkel és tanácsokkal látott el ott, ahol bizonytalan voltam. És amit a leginkább kiemelnék az az, hogy a közös munka alatt végig azt éreztem, hogy ahogy nekem, pont úgy neki is fontos, hogy a végeredmény egy szuper weboldal legyen. Vagyis benne van a szíve is! Fotósként pontosan tudom, hogy ennek mekkora jelentősége van... Köszönöm, Csilla! 😊😍

Keress egy alkalmas időpontot, amikor a leendő weboldaladról beszélni tudunk

Időpontfoglalásoddal elfogadod a weboldal adatkezelési tájékoztatóját.