fbpx

Ingyenes weboldalkészítő lehetőség?

Cikk

Ingyen juthatsz weboldalhoz! - hirdetik ezerrel magukat a különböző weboldalkészítő lehetőségek. De vajon kinek is ingyenes ez valójában?
Kérlek, oszd meg, ha hasznosnak találtad!

Webnode, mozzelo, eoldal, oldalunk, ewk, nanoweb stb. Sorolhatnám még sokáig. Vajon miért vannak “ők” ilyen sokan?! Ennyi karitatív szervezet segítené a weboldalra vágyó publikumot? Érdemes kicsit utánajárni ezen honlapkészítő oldalak működési elvének, mielőtt elfogadjuk a visszautassíthatatlan ajánlatukat!

Vajon miért is ingyenesek ezek a honlapkészítő oldalak? Azért mert minden ott létrehozott oldal egy reklámfelület. No, persze nem Neked, aki elkészíted ott a weboldalad. Hanem természetesen a szolgáltatónak, aki ehhez a felületet adja Neked. 

Vagyis Te dolgozol meg azért, hogy őt reklámozd. És persze könnyen lehet, hogy csak pár percet (inkább órát) teszel bele. De ezt mégsem a saját vállalkozásodba fekteted valójában, ahogy azt eredetileg szeretted volna. Hanem az ő reklámozásába. És valljuk be, hogy nincs is ebben semmi furcsaság. Hiszen ha az ember INGYEN szeretne a Nullából Valamit “építeni”, akkor biztosan el kell fogadnia néhány KOMPROMISSZUMOT. 

Például ha teljesen ingyenesen akarod megkapni a honlapodat, akkor válogatás nélkül futnak majd a reklámok az oldaladon, és a domainnévben is szerepelni fog a szolgáltató neve (pl. www.sajátoldal.webnode.hu). Ez azért egy pénzt termelő vállalkozás esetén azonnal a nagyon gagyi érzést generálja majd az ügyfeleidben. Szóval ajánlott a teljes ingyenességgel járó kompromisszumot NEM megkötni ebben az esetben. De nézzük mi van akkor, ha pár ezrest azért szánsz rá havonta?

Ha a havidíjas opciót választod, akkor már kaphatsz saját domainnevet, és már a nyilvánosan megjelenő reklámokat is ki tudod kerülni. Úgyhogy teljes joggal feltételezheted, hogy havi párezer forint befektetésével Te bizony megfogtad az Isten lábát. Így hatalmas mosollyal az arcodon készíted el a remekművet, amivel végre Te is jelen lehetsz a világhálón.

És hogy ezután mi fog történni? No, azt majd a következő írásomban mesélem el😉

Csilla vagyok. Honlapod Megalkotója.

💻💻💻💻

🙌

Kérlek, oszd meg, ha hasznosnak találtad!

További cikkek weboldalkészítés témában

Korábbiak

Weboldaltulajdonosok szerint...

Vélemények

Szamosfalvi Bernadett
Szamosfalvi Bernadett
tallianoptika.hu
Tovább olvasom
Imádtam a közös munka minden percét!! Csilla nagyon hamar ráérzett, hogy milyen irányba szeretnék tartani, és a kérdéseivel több homályos pontra is felhívta a figyelmemet! Nagyon igényes és felhasználóbarát honlapunk lett, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️
Pékné Szeitz Melinda
Pékné Szeitz Melinda
lelekbonbon.hu
Tovább olvasom
Csillával az elmúlt időszak miatt végig online tartottuk a kapcsolatot, hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. A "hozott" anyagból esztétikus és minden szempontból praktikus oldal készült a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve .Ha valamit laikusként nem értettem elmagyarázta, ez nekem sokat jelentett a folyamat közben.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm Csilla! 🙏
Farkas Zsuzsa
Farkas Zsuzsa
hoppajoga.hu
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom a munkádat, a kreativitásod és az eszed. Hogy mersz és tudsz gondolkodni. Olyan régóta kerestem valakit, aki ezt tudja.Köszönöm, hogy visszaadtad a hitem a webesekbe. 2020 nagy ajándéka vagy nekem!
Елена Владимировна
Елена Владимировна
ballaelena.com
Tovább olvasom
Megbízható és precíz munka! Csilla legnagyobb figyelemmel tekinti az ügyfél elképzeléséit és igényeit, sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Nagyon elégedett vagyok saját weboldallal.
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
spinetrainergodollo.hu
Tovább olvasom
Köszönöm Csillának, hogy az elképzelésemnek megfelelő weboldalt készített! Gyorsan, pontosan, korrektül dolgozik. Meg tudja oldani a nem informatikus felhasználó problémáit is, könnyen kezelhetővé téve az oldalt. Csak ajánlani tudom!
Előző
Következő

Weboldalra van szükséged?

Miért én?

VERSENYKÉPES weboldaladhoz hozzásegítő email-ek

Érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő

Fenti gombra kattintással elfogadom a weboldal Adatkezelési szabályait.