fbpx

Hogyan kezdjünk neki a közös munkának?

Konzultáció

Ingyenes konzultáció weboldal készítése előtt

Ez az a beszélgetés, ami meg fogja előzni weboldalad megrendelését.

Lehetsz bárhol a világban, nem szükséges, hogy személyesen találkozzunk. A legtöbb ügyfelemet még nem is ismerem személyesen…

Telefon, Skype (vagy bármi, amit használsz) tökéletesen alkalmas lesz nekünk arra, hogy megbeszéljük a weboldaladat érintő fontos kérdéseket.

Előtte álljon itt néhány kérdés, ami most úgyis a fejedben jár, ha weboldalt készíttetnél vállalkozásod számára:

Íme a gyakran felmerülő kérdések...

GYIK

Én is szeretem, ha lehetőleg minden megvan írásban, amiről beszélünk. Az első egyeztetésre mégis a telefonos megbeszélést javaslom. Három fontos oka van:

 1. Gyorsabb és nem szükséges hosszú litániákban leírnunk egy-egy dolgot, hogy értsük egymást. Élő szóban tehát sokkal hatékonyabbak vagyunk. Természetesen közben én jegyzetelni fogok, és minden fontos infót, amit megbeszélünk, írásban is meg fogsz majd kapni tőlem.
 2. Sokkal jobban tudok képet kialakítani Rólad és a cégedről. Ez azért fontos, mert a dizájn és a szövegek megfogalmazása Téged és a vállalkozásodat kell, hogy tükrözze. A Te célközönségednek kell szólnia.
 3. Rengeteg félreértést okozhat az írásos kommunikációban például egy rossz helyre tett, vagy kihagyott vessző… Ezeket jobb elkerülni.

A legfontosabb kérdésekről előre fogok küldeni Neked egy listát, hogy legyen időd a beszélgetés előtt átgondolni azokat. (Ezért érdemes lesz az időpontot is majd úgy kiválasztanod, hogy TÉNYLEG át tudd gondolni a kérdéseket.)

De azért ha pár dolgot meg kell itt említenem, akkor hozzávetőlegesen ezekről (is) lesz szó:

 • pontosan mi a célod a weboldallal,
 • milyen funkciókat szeretnél rajta használni,
 • kiknek fog szólni, kik a célközönséged,
 • honnan hová szeretnéd, hogy eljusson egy látogatód az oldalon,
 • mi lesz a weboldal neve (vagy hogyan érdemes nevet választanod, ha még nincs),
 • milyen anyagokra és milyen minőségben van szükség az oldal elkészítéséhez,
 • milyen fő lépésekben fogunk haladni a közös munka során,
 • mennyi idő alatt készül el,
 • milyen fizetési ütemezés lehetséges,
 • mennyibe fog kerülni (nagyságrendileg),
 • és még sok egyéb…

Ez a telefonos konzultáció kb. 30 percig tart, ha a kérdéseket előtte átgondolod.

Van ezen az oldalon egy gomb, amire ha rákattintasz, ott lesznek a szabad időpontok. Ha egyik sem alkalmas Neked, akkor írj egy üzenetet az Elérhetőségek oldalon, hogy mi lenne Számodra megfelelő, és biztosan találunk majd közös nevezőt!

Az előre egyeztetett időpontra azért van szükségünk, mert a weboldaladat érintő fontos kérdésekről fogunk beszélgetni, és én szeretnék a beszélgetés közben teljes mértékben Rád és a témára figyelni.

Illetve hasznos, ha tudunk közben jegyzetelni és tényleg nincsenek külső, zavaró körülmények.

 • Aki már eldöntötte, hogy egy hozzáértővel szeretne weboldalt készíttetni.
 • Aki pontos és tételes árajánlatot szeretne kapni tőlem.
 • Ha még csak gondolkozol, hogy szükséged van-e weboldalra. Erre a kérdésre választ találsz ugyanis a blogomban.
 • Ha még nem tudtad eldönteni, hogy „fizetős” vagy „ingyenes” weboldal lenne számodra jobb. Erről is írok ugyanis a blogomban.
 • Ha nem dolgozod fel az általam előre elküldött kérdéssort. Ugyanis így a kérdéseim nagyobbik felére nem tudsz majd válaszolni. Ezáltal én sem fogok tudni pontos válaszokat adni Neked a kérdéseidre. (Ebben az esetben inkább foglalj le egy későbbi időpontot.)
 1. Egy munkanapon belül fogsz kapni tőlem egy pontos árajánlatot, ami tételesen tartalmazza a konzultáción megbeszélteket.
 2. Ha van olyan funkció, amivel kapcsolatban még bizonytalan vagy, hogy lesz-e rá szükséged, akkor erre az árajánlatban külön kitérek, hogy nélküle és vele hogyan alakul az árazás.
 3. Ha elfogadod az árajánlatot, akkor küldöm a megbízási szerződést.
 4. A szerződés aláírásával és az előleg befizetésével elkezdődik a közös munkánk.
 5. De kérlek, ezután még ne ülj ölbe tett kézzel otthon a weboldal elkészültére várva, hiszen nekem szükségem lesz a konzultáción megbeszélt anyagokra is ahhoz, hogy dolgozni tudjak (Igen, itt fog majd kiderülni, hogy jegyzeteltél-e!)

Weboldaltulajdonosok szerint...

Vélemények

Szamosfalvi Bernadett
Szamosfalvi Bernadett
tallianoptika.hu
Tovább olvasom
Imádtam a közös munka minden percét!! Csilla nagyon hamar ráérzett, hogy milyen irányba szeretnék tartani, és a kérdéseivel több homályos pontra is felhívta a figyelmemet! Nagyon igényes és felhasználóbarát honlapunk lett, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️
Pékné Szeitz Melinda
Pékné Szeitz Melinda
lelekbonbon.hu
Tovább olvasom
Csillával az elmúlt időszak miatt végig online tartottuk a kapcsolatot, hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. A "hozott" anyagból esztétikus és minden szempontból praktikus oldal készült a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve .Ha valamit laikusként nem értettem elmagyarázta, ez nekem sokat jelentett a folyamat közben.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm Csilla! 🙏
Farkas Zsuzsa
Farkas Zsuzsa
hoppajoga.hu
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom a munkádat, a kreativitásod és az eszed. Hogy mersz és tudsz gondolkodni. Olyan régóta kerestem valakit, aki ezt tudja.Köszönöm, hogy visszaadtad a hitem a webesekbe. 2020 nagy ajándéka vagy nekem!
Елена Владимировна
Елена Владимировна
ballaelena.com
Tovább olvasom
Megbízható és precíz munka! Csilla legnagyobb figyelemmel tekinti az ügyfél elképzeléséit és igényeit, sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Nagyon elégedett vagyok saját weboldallal.
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
spinetrainergodollo.hu
Tovább olvasom
Köszönöm Csillának, hogy az elképzelésemnek megfelelő weboldalt készített! Gyorsan, pontosan, korrektül dolgozik. Meg tudja oldani a nem informatikus felhasználó problémáit is, könnyen kezelhetővé téve az oldalt. Csak ajánlani tudom!
Előző
Következő

Weboldalra van szükséged?

Miért én?

Weboldalad megrendelése előtt konzultáljunk!

Időpont
Az időpontot úgy válaszd ki, hogy előtte legyen alkalmad/időd átgondolni a kérdéssort, amit a foglalásod elküldése után kapni fogsz tőlem.
Név:*
E-mail címed:*
Ide fogom küldeni a kérdéssort, ezért nézz rá, hogy nem írtad-e el!
Telefon:*
FONTOS: Ha bármi közbejönne, ami miatt nem tudjuk megtartani a konzultációt, akkor ezen a számon foglak hívni.

VERSENYKÉPES weboldaladhoz hozzásegítő email-ek

Érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő

Fenti gombra kattintással elfogadom a weboldal Adatkezelési szabályait.