fbpx

Milyen esetekben éri meg az ingyenes weboldal?

Cikk

Van néhány olyan eset, amikor valóban jobban jársz egy ingyenes weboldalkészítő lehetőséggel. Nézzük, mik ezek?
Kérlek, oszd meg, ha hasznosnak találtad!

Az eddigi néhány írásomban arról írtam Neked, hogy miért NE válaszd az ingyenes weboldalkészítő megoldásokat. De lehet, hogy ezek nem voltak meggyőző érvek Számodra, úgyhogy gyorsan leírom most azt is, hogy milyen esetekben érdemes mégis ezek közül a lehetőségek közül választanod egyet. 

Viszonylag kevés olyan szituáció van, amikor elégséges megoldást jelent egy ingyenes weboldal. De kétségkívül létezik ilyen helyzet.

Például, ha Te nem bevételszerzésre szánod a weboldaladat. Magánemberként egyszerűen csak alkotni szeretnél valamit. Blogot írni, receptgyűjteményt készíteni, vagy egyéb “öncélú” internetes jelenlétre vágysz. Ebben az esetben tényleg hasznos egy olyan honlapkészítő megoldás, ami költségektől mentes, vagy elhanyagolható költségei vannak (a hobbinkra is szoktunk azért némi pénzmennyiséget elkölteni, miért pont ez a hobbi lenne ez alól a kivétel?)

Tehát ha egyáltalán nem vársz bevételt a weboldaladtól. Hosszútávon sem. Azaz semmikor a jövőben. Nos, akkor válassz egy ingyenes megoldást. Simán meg fog felelni a céljaidnak!

Amire viszont esetleg érdemes gondolnod: Több “öncélú” receptgyűtjőből lett ismert gasztroblogger pár év leforgása alatt. Mit akarok ezzel mondani? Sosem tudhatod, hogy ami most egy hobbi csupán, az később mivé fejlődi ki magát a gyorsan változó világunkban. Ha egy ingyenes vagy havidíjas weboldalkészítőn hozod létre a honlapodat, akkor ne felejtsd el azt a fontos infót, hogy ez az oldal NEM KÖLTÖZTETHETŐ át a Google által előnyben részesített felületekre. Vagyis az ilyen honlap tartalma sosem lesz igazán a SAJÁTOD. Az ingyenesség a jelenben tehát megbosszulhatja magát a jövőben. Szóval legyél óvatos, és gondolkodj előrelátóan!

Hamarosan írok pár sort arról, hogy mit tud hozni egy régóta jól futó vállalkozásnak az internetes jelenlét. Ha Neked sok éve jól üzemelő boltod van, vagy ha fix vevőkörrel rendelkező profi műkörmös, ügyvéd, könyvelő, személyi edző stb vagy. És arról is írok majd, hogy mi a helyzet a most induló vállalkozások internetes jelenlétével. Ígérem, hogy mindhárom cikket érdemes lesz elolvasnod😉

Csilla vagyok. Honlapod Megalkotója.

💻💻💻💻 🙌

Kérlek, oszd meg, ha hasznosnak találtad!

További cikkek weboldalkészítés témában

Korábbiak

Weboldaltulajdonosok szerint...

Vélemények

Szamosfalvi Bernadett
Szamosfalvi Bernadett
tallianoptika.hu
Tovább olvasom
Imádtam a közös munka minden percét!! Csilla nagyon hamar ráérzett, hogy milyen irányba szeretnék tartani, és a kérdéseivel több homályos pontra is felhívta a figyelmemet! Nagyon igényes és felhasználóbarát honlapunk lett, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️
Pékné Szeitz Melinda
Pékné Szeitz Melinda
lelekbonbon.hu
Tovább olvasom
Csillával az elmúlt időszak miatt végig online tartottuk a kapcsolatot, hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. A "hozott" anyagból esztétikus és minden szempontból praktikus oldal készült a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve .Ha valamit laikusként nem értettem elmagyarázta, ez nekem sokat jelentett a folyamat közben.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm Csilla! 🙏
Farkas Zsuzsa
Farkas Zsuzsa
hoppajoga.hu
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom a munkádat, a kreativitásod és az eszed. Hogy mersz és tudsz gondolkodni. Olyan régóta kerestem valakit, aki ezt tudja.Köszönöm, hogy visszaadtad a hitem a webesekbe. 2020 nagy ajándéka vagy nekem!
Елена Владимировна
Елена Владимировна
ballaelena.com
Tovább olvasom
Megbízható és precíz munka! Csilla legnagyobb figyelemmel tekinti az ügyfél elképzeléséit és igényeit, sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Nagyon elégedett vagyok saját weboldallal.
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
spinetrainergodollo.hu
Tovább olvasom
Köszönöm Csillának, hogy az elképzelésemnek megfelelő weboldalt készített! Gyorsan, pontosan, korrektül dolgozik. Meg tudja oldani a nem informatikus felhasználó problémáit is, könnyen kezelhetővé téve az oldalt. Csak ajánlani tudom!
Előző
Következő

Weboldalra van szükséged?

Miért én?

VERSENYKÉPES weboldaladhoz hozzásegítő email-ek

Érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő

Fenti gombra kattintással elfogadom a weboldal Adatkezelési szabályait.