Honlap referenciák

Online edzésre
szolgáló weboldal:

Az online oktatás/edzés egyre népszerűbbé válik a weboldalak profiljában, ahogy a Covid lezárások meghosszabbítása/újraindítása folyamatos stresszfaktorként lebeg a fejünk felett. Ebben a videóban azt az online felületet szeretném bemutatni, amin a jelenléted nélkül tudsz pénzt keresni előre elkészített videókkal, vagy egyéb oktatási anyagokkal.

Igazán különleges cukrászalkotások honlapja:

Vanda minden alkotásában találkozik a káprázatos külcsíny a mindenmentes ízorgiával. Weboldalánál pedig fő szempont volt, hogy a “habos-babos” színvilág mellett, egy laptopról a lehető legkevesebb görgetéssel érhessék el látogatói a tartalmakat.

Információs weboldal helyi vállalkozónak:

Ennek a weboldalnak legfontosabb funkciója, hogy a jóga- és egészségstúdióról hasznos információkat ad azoknak a látogatóknak, akik nem használják a Facebook felületét, mégis a stúdió közelében élnek, ott keresnek jógázási lehetőséget.

Balla Elena festőművész bemutatkozó weboldala:

A gyönyörű festmények bemutatásához fontosnak tartottam lehetőség szerint a teljes monitor/kijelző kihasználását, amit sajnos még csak nagyon kevés művész weboldalán lehet látni. Illetve a különböző eszközökhöz igazított tartalommal, valamint az egyszerű és mégis modern dizájnnal növeltem a felhasználói élményt…

Weboldal mobilra optimalizálva:

A hoppajoga.hu weboldal mobiltelefonos megjelenése látható a videón. Ez a weboldal jelenleg amellett, hogy információs feladatokat lát el (jógás képzéseket jelenít meg, illetve magát az oktatót mutatja be), még egy kisebb webáruházat is “tartalmaz”.

Mivel a látogatók nagyobb része már mobilról nézi meg ezt a weboldalt, ezért fontos volt, hogy könnyen átlátható és letisztult felülete legyen a mobilos megjelenés során is.

A magyar Hoppá edzőruha márka webáruháza:

A webáruház megrendelője számára fő szempont volt a letisztult és egyszerű megjelenés. 

Vásárlói számára pedig igyekeztem a mobiltelefonos rendelést is egyszerűvé és átláthatóvá tenni, ami sajnos sok webshop elkészítésénél nem kap megfelelő fókuszt.

GyuMiCsiVi blog

Ez a weboldal a saját blogom. “Neki” köszönhetem, hogy magával ragadott a webfejlesztés világa, és a honlapkészítés lett az új hivatásom.

Ma már csak a számomra legfontosabb cikkek vannak fent rajta. De majd egyszer hátha újra lesz időm írni párat…🙂

Share on facebook

Weboldaltulajdonosok mondták

Honlapalkotó posztok a Facebook-on