fbpx

Csilla vagyok. Honlapod Megalkotója.

Gyakran kérdezitek weboldal megrendelése előtt

Gyakori kérdések weboldal készítéséről

Gyik

Gyakori kérdések

A legtöbb weboldalfejlesztő oldalán sajnos csak kezdőárat találsz, amik elsőre ugyan nagyon kecsegtető összegek, de mire elkészül a weboldaladon minden általad kért funkció, addigra már sajnos egészen más lesz a végösszeg. Én az egyes weboldal típusokhoz a konkrét vállalási árat írtam ki. Ha nem minden funkciót kérsz, akkor ennél alacsonyabb lesz az munkadíj. De több biztosan nem lesz. Ezen az oldalon tudod megnézni a konkrét árakat: Weboldalkészítés árak

Ha minden szükséges anyagot át tudsz adni nekem már a munka kezdetén, akkor akár 1 hét alatt is elkészülhet. De funkcionalitástól függően lehet, hogy 4 hétre, vagy 2-3 hónapra is szükség lesz. Mindenesetre ezt már az ingyenes telefonos konzultáción pontosan meg fogom tudni mondani Neked. Illetve az árajánlat és a megbízási szerződés is tartalmazni fogja a végső dátumot, ami csak akkor módosul, ha később kapom meg az anyagokat Tőled.

A weboldal készítését semmiképpen sem szükséges egy összegben kifizetned. A megbízási szerződés aláírásával kezdődik el a közös munkánk. Ilyenkor 30 vagy 50% előleget szoktam kérni átutalással, számla ellenében. A fennmaradó összeget a weboldal átadásakor szükséges csak kifizetned. 

Ezen felül, ha hosszabb kifizetési ütemezést szeretnél, akkor megbeszéljük a hosszútávú elképzeléseidet, és első lépésben elindulunk egy viszonylag egyszerű weboldallal, amibe bizonyos (eleinte még nélkülözhető)  funkciókat csak később építünk majd be. Ezáltal az egyes funkciókat elegendő lesz külön-külön fizetned, amikor elkészülnek.

A weboldal megfelelő működésére örök garanciát vállalok, amíg a karbantartást én végzem az adott oldalon, és a tulajdonosa nem szerkeszti az oldalt.

A karbantartási előfizetés az elkészült weboldal folyamatos technikai frissítését és az apróbb tartalmi módosításokat tartalmazza. Fontos, hogy a weboldalad az állandóan fejlődő internetes környezetben is használható és élvezhető minőségű maradjon a látogatóid számára. Három előfizetői csomag közül tudsz választani, attól függően, hogy milyen rendszerességgel szükséges tartalmat frissíteni az oldaladon. A technikai frissítéseket természetesen mindhárom csomag tartalmazza. Itt tudod megnézni a karbantartási csomagokat: Előfizetések

Legtöbb ügyfelemnek csak egy hozzávetőleges elképzelése van, hogy mit szeretne látni a weboldalán. Esetleg csak azt tudja, hogy milyet nem szeretne. Én a teljes webdizájnban, a weboldal felépítésében és a látogatók pontos haladási útvonalának megtervezésében is segítek. Hiszen a keresőoptimalizálás és a marketing szempontjából sem mindegy például, hogy egy weboldal hogyan épül fel, milyen színeket és betűtípusokat használ. Ezért ha konkrét ötlettel keresel meg, akkor is fogok mondani variációkat, amiket esetleg jobb megoldásnak tartok a fenti szempontok alapján. De természetesen mindig Tiéd lesz az utolsó szó, ami a megjelenést illeti ;-)

A szövegek bármilyen szövegszerkesztőben lehetnek (tehát semmiképpen nem pdf és jpg formátumban, vagyis a katalógusodról készített fotók nem lesznek jók erre a célra). A képek pedig jpg formátumban (ami szintén nem jó pdf-ben). És fontos, hogy ne messenger-en vagy sms-ben küldd (akkor sem, ha csak a telefonodon van meg), hanem minden esetben email-ben. Ezekkel tudsz nekem segíteni, hogy a munka érdemi részére koncentráljak, és gyorsabban elkészüljön a weboldal.