fbpx

Mit tud hozni a konyhára egy weboldal, ha van egy jó forgalmat bonyolító boltod?

Cikk

Jól működő hagyományos boltod mellé miért jönne jól Neked az internetes jelenlét?
Kérlek, oszd meg, ha hasznosnak találtad!

Talán Te akkor kezdted a vállakozói tevékenységedet, amikor az internet még csak kacsintgatott ránk egy idegen (kissé ijesztő) világ ígéretével. Amikor még ceruzával tekergettük a magnókazettát.

De az is lehet, hogy még csak pár éve “működsz”, de olyan réspiacot sikerült találnod, hogy a környék összes érintettje ismeri már a boltodat belülről, és ez bőven el is látja a háztartásodat a szükséges anyagi javakkal.

Nos, miért is törnéd Te a fejed internetes jelenlétben, ha eddig is szépen megvoltál nélküle, és most is megy a szekér?!

Talán az elmúlt bő egy évben (2020. márciusa óta) már Neked is volt alkalmad észlelni a változó szeleket, ugye? Van valami a levegőben… 

Az állandó és legfőképpen egyre kiszámíthatatlanabb változás. Ami lehet, hogy jó, lehet, hogy nem jó. Viszont nem tehetünk ellene semmi egyebet, mint hogy megpróbáljuk jó irányba állítani a vitorláinkat. Mert hogy előbb-utóbb állítani kell a vitorlák irányán, azt azért minden előre gondolkozó vállalkozó bizonyosan látja. 

Ha eddig jól elvoltál az internetes jelenlét nélkül, akkor most egy úgynevezett második (vagy akárhányadik) lábnak érdemes megnézned az internet adta lehetőségeket a saját – jelenleg jól működő – vállalkozásod számára. És ne gondolj rögtön egy óriási dologra! Lehet,hogy Számodra ez csak annyi lesz első körben, hogy felteszed a boltodat néhány fotóval és a nyitvatartási idővel. Egy honlapra, ami mondjuk a Te boltod nevét viseli. Néhány új vásárló/érdeklődő beesik majd ennek köszönhetően.

Aztán ezen kicsit felbátorodsz, és felteszed a legkeresettebb termékeid képét és árát. Írsz róluk pár mondatot. Elmeséled a régi vevőidnek, vagy csak néhány ismerősnek, hogy készülőben van a saját honlapod. És ahogy elkezdesz ezzel egy kicsit foglalkozni fejben, jönnek majd a jobbnál jobb gondolataid, hogy mit is lehetne még megvalósítani ezzel az új megjelenési lehetőségeddel. 

Közben pedig olyan vevőket érhetsz el, akik már a neten keresik a termékeidet. Vagyis elérhetsz egy másik generációt, akik már az interneten rákeresnek mindenre, mielőtt kilépnének a négy fal közül. Bármit is árulsz most a boltodban, ez egy újabb bevételi forrást fog megnyitni Neked. Egy másik lábat. Amit akkor is tudsz majd üzemeltetni, ha éppen ismét hetekre bezárják a boltokat. (Reméljük, hogy nem lesz újra ilyen, de ki tudja már ezt előre?!)

És lehet, hogy most azt mondod, hogy “oké, van ebben valami, de nekem elég a meglévő Facebook jelenlét, ott is el tudnak érni a vevőim.” Igen, a mostaniak nyilván elérnek. Meg hát ugye az a korosztály, akik a Facebook-ot használják. Viszont képzeld el, hogy miközben Te meg én a Facebook-ot használjuk rengeteg dolgogra, már felnőtt egy generáció (konkrétan a saját gyerekem is ilyen), akik nem igazán használják a Facebook-ot. És ez a generáció már pénzt keres és igyekszik el is költeni azt. Érdemes velük bővíteni a vásárlóid körét, hidd el! 

Legközelebb hozok ötletet a profi szolgáltatást nyújtó, sok éve töretlenül jól működő vállalkozóknak. Érdemes lesz elolvasnod, ha Te közéjük tartozol😉

Csilla vagyok. Honlapod Megalkotója.

💻💻💻💻  

🙌

Kérlek, oszd meg, ha hasznosnak találtad!

További cikkek weboldalkészítés témában

Korábbiak

Weboldaltulajdonosok szerint...

Vélemények

Szamosfalvi Bernadett
Szamosfalvi Bernadett
tallianoptika.hu
Tovább olvasom
Imádtam a közös munka minden percét!! Csilla nagyon hamar ráérzett, hogy milyen irányba szeretnék tartani, és a kérdéseivel több homályos pontra is felhívta a figyelmemet! Nagyon igényes és felhasználóbarát honlapunk lett, amit ezúton is köszönök! Jó szívvel ajánlom mindenkinek! ❤️
Pékné Szeitz Melinda
Pékné Szeitz Melinda
lelekbonbon.hu
Tovább olvasom
Csillával az elmúlt időszak miatt végig online tartottuk a kapcsolatot, hihetetlenül gyorsan és precízen dolgozik. A "hozott" anyagból esztétikus és minden szempontból praktikus oldal készült a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve .Ha valamit laikusként nem értettem elmagyarázta, ez nekem sokat jelentett a folyamat közben.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, köszönöm Csilla! 🙏
Farkas Zsuzsa
Farkas Zsuzsa
hoppajoga.hu
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom a munkádat, a kreativitásod és az eszed. Hogy mersz és tudsz gondolkodni. Olyan régóta kerestem valakit, aki ezt tudja.Köszönöm, hogy visszaadtad a hitem a webesekbe. 2020 nagy ajándéka vagy nekem!
Елена Владимировна
Елена Владимировна
ballaelena.com
Tovább olvasom
Megbízható és precíz munka! Csilla legnagyobb figyelemmel tekinti az ügyfél elképzeléséit és igényeit, sok hasznos tanácsot kaptam tőle. Nagyon elégedett vagyok saját weboldallal.
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
spinetrainergodollo.hu
Tovább olvasom
Köszönöm Csillának, hogy az elképzelésemnek megfelelő weboldalt készített! Gyorsan, pontosan, korrektül dolgozik. Meg tudja oldani a nem informatikus felhasználó problémáit is, könnyen kezelhetővé téve az oldalt. Csak ajánlani tudom!
Előző
Következő

Weboldalra van szükséged?

Miért én?

VERSENYKÉPES weboldaladhoz hozzásegítő email-ek

Érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő

Fenti gombra kattintással elfogadom a weboldal Adatkezelési szabályait.